|In vendita nella categoria:
Ne hai uno da vendere?

Operazioni di ingegneria alimentare non termica di Enrique Ortega-Rivas (inglese) Paperb-

Testo originale
Non-thermal Food Engineering Operations by Enrique Ortega-Rivas (English) Paperb
Condizione:
Nuovo
3 disponibili
Prezzo:
US $113,62
CircaEUR 106,37
Goditi i vantaggi. Restituzioni accettate.
Spedizione:
Gratis Economy Shipping. Vedi i dettagliper la spedizione
Oggetto che si trova a: Fairfield, Ohio, Stati Uniti
Consegna:
Consegna prevista tra il mar 9 lug e il ven 19 lug a 43230
Le date di consegna stimate - viene aperta una nuova finestra o scheda includono tempi di imballaggio, CAP di origine, CAP di destinazione e periodo di accettazione e dipendono dal servizio di spedizione selezionato e dalla ricezione del pagamentoricezione del pagamento - si apre in una nuova finestra o scheda. I tempi di consegna possono variare, specialmente durante le festività.
Restituzioni:
Restituzioni entro 30 giorni. L'acquirente paga le spese di spedizione per la restituzione dell'oggetto. Vedi i dettagli- per maggiori informazioni sulle restituzioni
Pagamenti:
     

Fai shopping in tutta sicurezza

Garanzia cliente eBay
Se non ricevi l'oggetto che hai ordinato, riceverai il rimborso. 

Informazioni sul venditore

Registrato come venditore professionale
Il venditore si assume la piena responsabilità della messa in vendita dell'oggetto.
Numero oggetto eBay:386679848446
Ultimo aggiornamento: 19 mag 2024 13:00:21 CESTVedi tutte le revisioniVedi tutte le revisioni

Specifiche dell'oggetto

Condizione
Nuovo: Libro nuovo, intatto e non letto, in perfette condizioni, senza pagine mancanti o ...
ISBN-13
9781489989260
Book Title
Non-thermal Food Engineering Operations
ISBN
9781489989260
Subject Area
Technology & Engineering, Business & Economics, Science
Publication Name
Non-Thermal Food Engineering Operations
Publisher
Springer
Item Length
9.3 in
Subject
Food Science, Industries / Food Industry, Chemical & Biochemical, Chemistry / Industrial & Technical
Publication Year
2014
Series
Food Engineering Ser.
Type
Textbook
Format
Trade Paperback
Language
English
Author
Enrique Ortega-Rivas
Item Weight
20.3 Oz
Item Width
6.1 in
Number of Pages
Xiv, 362 Pages

Informazioni su questo prodotto

Product Information

A number of food engineering operations, in which heat is not used as a preserving factor, have been employed and are applied for preparation (cleaning, sorting, etc.), conversion (milling, agglomeration, etc.) or preservation (irradiation, high pressure processing, pulsed electric fields, etc.) purposes in the food industry. This book presents a comprehensive treatise of all normally used food engineering operations that are carried out at room (or ambient) conditions, whether they are aimed at producing microbiologically safe foods with minimum alteration to sensory and nutritive properties, or they constitute routine preparative or transformation operations. The book is written for both undergraduate and graduate students, as well as for educators and practicing food process engineers. It reviews theoretical concepts, analyzes their use in operating variables of equipment, and discusses in detail different applications in diverse food processes.

Product Identifiers

Publisher
Springer
ISBN-10
1489989269
ISBN-13
9781489989260
eBay Product ID (ePID)
204083789

Product Key Features

Number of Pages
Xiv, 362 Pages
Language
English
Publication Name
Non-Thermal Food Engineering Operations
Publication Year
2014
Subject
Food Science, Industries / Food Industry, Chemical & Biochemical, Chemistry / Industrial & Technical
Type
Textbook
Subject Area
Technology & Engineering, Business & Economics, Science
Author
Enrique Ortega-Rivas
Series
Food Engineering Ser.
Format
Trade Paperback

Dimensions

Item Weight
20.3 Oz
Item Length
9.3 in
Item Width
6.1 in

Additional Product Features

Intended Audience
Scholarly & Professional
Dewey Edition
23
Number of Volumes
1 Vol.
Illustrated
Yes
Dewey Decimal
664.02
Lc Classification Number
Tx341-641
Table of Content
Part I. Introductory Aspects.- 1. Classification of Food Processing and Preservation Operations.- 2. Common Preliminary Operations: Cleaning, Sorting, Grading.- 3. Materials Handling in the Food Industry.- 4. Size Reduction.- 5. Size Enlargement.- 6. Mixing and Emulsification.- 7. Separation Techniques for Solids and Suspensions.- 8. Membrane Separations.- 9. Electromagnetic Radiation: Ultraviolet Energy Treatment.- 10. Ionizing Radiation: Irradiation.- 11. Ultrasound in Food Preservation.- 12. Pulsed Light Technology.- 13. High-Voltage Pulsed Electric Fields.- 14. Ultra-High Hydrostatic Pressure.- 15. Protective and Preserving Food Packaging.- 16. Other Methods.
Copyright Date
2012

Descrizione dell'oggetto fatta dal venditore

Informazioni sul venditore professionale

Premier Books LLC
David Taylor
26C Trolley Sq
19806-3356 Wilmington, DE
United States
Mostra Informazioni di contatto
:liamEmoc.liaterelgaednarg@yabe
Certifico che tutte le mie attività di vendita saranno conformi alle leggi e ai regolamenti dell'Unione Europea.
grandeagleretail

grandeagleretail

98,3% di Feedback positivi
2,7 milioni oggetti venduti
In genere risponde entro 24 ore

Valutazione dettagliata del venditore

Media degli ultimi 12 mesi

Descrizione
4.9
Spese spedizione
5.0
Tempi spedizione
4.9
Comunicazione
4.9
Registrato come venditore professionale

Feedback del venditore (1.025.603)

t***j (154)- Feedback lasciato dall'acquirente.
Mese scorso
Acquisto verificato
Great seller and great shipping
t***k (657)- Feedback lasciato dall'acquirente.
Mese scorso
Acquisto verificato
Item arrived promptly and as described
b***r (166)- Feedback lasciato dall'acquirente.
Mese scorso
Acquisto verificato
Thank You!

Valutazioni e recensioni del prodotto

Ancora nessun punteggio o recensione