Ne hai uno da vendere?

CUCINA EBRAICA PER TUTTE LE STAGIONI Ricetta alimentare kosher vacanze libro di cucina quotidiano NUOVO-

Testo originale
JEWISH COOKING FOR ALL SEASONS Kosher Food Recipe Holiday Everyday Cook Book NEW
Condizione:
Nuovo
Prezzo:
US $12,95
CircaEUR 12,12
Spedizione:
US $5,95 (circa EUR 5,57) Economica. Vedi i dettagliper la spedizione
Oggetto che si trova a: Canton, Georgia, Stati Uniti
Consegna:
Consegna prevista tra il mer 3 lug e il gio 11 lug a 43230
Le date di consegna stimate - viene aperta una nuova finestra o scheda includono tempi di imballaggio, CAP di origine, CAP di destinazione e periodo di accettazione e dipendono dal servizio di spedizione selezionato e dalla ricezione del pagamentoricezione del pagamento - si apre in una nuova finestra o scheda. I tempi di consegna possono variare, specialmente durante le festività.
Restituzioni:
Pagamenti:
     

Fai shopping in tutta sicurezza

Garanzia cliente eBay
Se non ricevi l'oggetto che hai ordinato, riceverai il rimborso. 

Informazioni sul venditore

Registrato come venditore privato, pertanto non si applicano i diritti dei consumatori derivanti dalla normativa europea. La Garanzia cliente eBay è comunque applicabile alla maggior parte degli acquisti.Ulteriori informazioniRegistrato come venditore privato
Il venditore si assume la piena responsabilità della messa in vendita dell'oggetto.
Numero oggetto eBay:373302652880
Ultimo aggiornamento: 30 set 2023 20:00:41 CESTVedi tutte le revisioniVedi tutte le revisioni

Specifiche dell'oggetto

Condizione
Nuovo: Libro nuovo, intatto e non letto, in perfette condizioni, senza pagine mancanti o ...
Regional Cuisine
JEWISH COOKING
Type
Cookbook
Subjects
Food & Drink
ISBN
9781452127484
Book Title
Modern Jewish Cooking : Recipes and Customs for Today's Kitchen (Jewish Cookbook, Jewish Gifts, over 100 Most Jewish Food Recipes)
Item Length
10.2 in
Publisher
Chronicle Books
Publication Year
2015
Format
Hardcover
Language
English
Illustrator
Yes
Item Height
1.1 in
Author
Leah Koenig
Genre
Cooking
Topic
Regional & Ethnic / Jewish & Kosher
Item Width
7.5 in
Item Weight
43 Oz
Number of Pages
352 Pages

Informazioni su questo prodotto

Product Information

From a leading voice of the new generation of young Jewish cooks who are reworking the food of their forebears, this take on the cuisine of the diaspora pays homage to tradition while reflecting the values of the modern-day food movement. Author Leah Koenig shares 175 recipes showcasing handmade, seasonal, vegetable-forward dishes. Classics of Jewish culinary culture--such as latkes, matzoh balls, challah, and hamantaschen--are updated with smart techniques and vibrant spices. Approachable recipes for everything from soups to sweets go beyond the traditional, incorporating regional influences from North Africa to Central Europe. Featuring holiday menus and rich photography, this collection is at once a guide to establishing traditions and a celebration of the way we eat now.

Product Identifiers

Publisher
Chronicle Books
ISBN-10
1452127484
ISBN-13
9781452127484
eBay Product ID (ePID)
201662285

Product Key Features

Book Title
Modern Jewish Cooking : Recipes and Customs for Today's Kitchen (Jewish Cookbook, Jewish Gifts, over 100 Most Jewish Food Recipes)
Author
Leah Koenig
Format
Hardcover
Language
English
Topic
Regional & Ethnic / Jewish & Kosher
Publication Year
2015
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Number of Pages
352 Pages

Dimensions

Item Length
10.2 in
Item Height
1.1 in
Item Width
7.5 in
Item Weight
43 Oz

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
Lc Classification Number
Tx724.K6255 2014
Photographed by
An, Sang
Reviews
"Leah is a cook grounded in tradition with an eye toward making the food accessible for a contemporary audience. Her recipes are as good as they sound." - Arthur Schwartz, author of Jewish Home Cooking: Yiddish Recipes Revisited, "Leah is cementing her role as America's brightest future authority on Jewish food culture." - David Sax, author of Save the Deli and The Tastemakers -- -, "Leah is cementing her role as America's brightest future authority on Jewish food culture." - David Sax, author of Save the Deli and The Tastemakers, "Fans of Ottolenghi's Jerusalem will find much to treasure in Koenig's book. Her recipes, designed for the upcoming generation of Jewish cooks, are also a contemporary portrait of the global flavors and simple, fresh ingredients that are shaping the modern kitchen." - Publishers Weekly, "Fans of Ottolenghi's Jerusalem will find much to treasure in Koenig's book. Her recipes, designed for the upcoming generation of Jewish cooks, are also a contemporary portrait of the global flavors and simple, fresh ingredients that are shaping the modern kitchen." - Publishers Weekly -- -, "Leah is a cook grounded in tradition with an eye toward making the food accessible for a contemporary audience. Her recipes are as good as they sound." - Arthur Schwartz, author of Jewish Home Cooking: Yiddish Recipes Revisited -- -
Copyright Date
2014
Lccn
2014-012075
Dewey Decimal
641.5/676
Dewey Edition
23

Descrizione dell'oggetto fatta dal venditore

HISTORY HUT BOOKS DVDs BOOK STORE

HISTORY HUT BOOKS DVDs BOOK STORE

100% di Feedback positivi
71 mila oggetti venduti

Valutazione dettagliata del venditore

Media degli ultimi 12 mesi

Descrizione
5.0
Spese spedizione
4.8
Tempi spedizione
5.0
Comunicazione
4.9
Registrato come venditore privato
Pertanto non si applicano i diritti dei consumatori derivanti dalla normativa europea. La Garanzia cliente eBay è comunque applicabile alla maggior parte degli acquisti. Ulteriori informazioniUlteriori informazioni

Feedback del venditore (45.199)

b***b (158)- Feedback lasciato dall'acquirente.
Mese scorso
Acquisto verificato
A really fun belt buckle. Get so many compliments!
9***o (187)- Feedback lasciato dall'acquirente.
Mese scorso
Acquisto verificato
Thankyou
i***p (20)- Feedback lasciato dall'acquirente.
Mese scorso
Acquisto verificato
Happy with purchase!

Valutazioni e recensioni del prodotto

Ancora nessun punteggio o recensione