Ne hai uno da vendere?

Hello, My Name Is Ice Cream: The Art and Science of the Scoop, copertina rigida di...-

Testo originale
Hello, My Name Is Ice Cream : The Art and Science of the Scoop, Hardcover by ...
Condizione:
Nuovo
5 disponibili
Prezzo:
US $23,32
CircaEUR 21,72
Goditi i vantaggi. Restituzioni accettate.
Spedizione:
Gratis Economy Shipping. Vedi i dettagliper la spedizione
Oggetto che si trova a: Jessup, Maryland, Stati Uniti
Consegna:
Consegna prevista tra il mer 26 giu e il lun 1 lug a 43230
I tempi di consegna previsti utilizzando il metodo proprietario di eBay, che è basato sulla vicinanza dell'acquirente rispetto al luogo in cui si trova l'oggetto, sul servizio di spedizione selezionato, sulla cronologia di spedizione del venditore e su altri fattori. I tempi di consegna possono variare, specialmente durante le festività.
Restituzioni:
Restituzioni entro 14 giorni. L'acquirente paga le spese di spedizione per la restituzione dell'oggetto. Vedi i dettagli- per maggiori informazioni sulle restituzioni
Pagamenti:
     

Fai shopping in tutta sicurezza

Garanzia cliente eBay
Se non ricevi l'oggetto che hai ordinato, riceverai il rimborso. 

Informazioni sul venditore

Registrato come venditore professionale
Il venditore si assume la piena responsabilità della messa in vendita dell'oggetto.
Numero oggetto eBay:363500265192
Ultimo aggiornamento: 15 giu 2024 05:36:46 CESTVedi tutte le revisioniVedi tutte le revisioni

Specifiche dell'oggetto

Condizione
Nuovo: Libro nuovo, intatto e non letto, in perfette condizioni, senza pagine mancanti o ...
ISBN
9780451495372
Book Title
Hello, My Name Is Ice Cream : the Art and Science of the Scoop: a Cookbook
Publisher
Potter/Ten SPEED/Harmony/Rodale
Item Length
10.7 in
Publication Year
2017
Format
Hardcover
Language
English
Illustrator
Yes
Item Height
0.9 in
Author
Dana Cree
Genre
Cooking
Topic
Courses & Dishes / Desserts, Specific Ingredients / Dairy, General, Courses & Dishes / Ice Cream, Ices, Etc.
Item Weight
35.5 Oz
Item Width
8.2 in
Number of Pages
240 Pages

Informazioni su questo prodotto

Product Identifiers

Publisher
Potter/Ten SPEED/Harmony/Rodale
ISBN-10
0451495373
ISBN-13
9780451495372
eBay Product ID (ePID)
229062883

Product Key Features

Book Title
Hello, My Name Is Ice Cream : the Art and Science of the Scoop: a Cookbook
Number of Pages
240 Pages
Language
English
Topic
Courses & Dishes / Desserts, Specific Ingredients / Dairy, General, Courses & Dishes / Ice Cream, Ices, Etc.
Publication Year
2017
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Author
Dana Cree
Format
Hardcover

Dimensions

Item Height
0.9 in
Item Weight
35.5 Oz
Item Length
10.7 in
Item Width
8.2 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
LCCN
2016-039388
Dewey Edition
23
Dewey Decimal
641.862
Synopsis
With more than 100 recipes for ice cream flavors and revolutionary mix-ins from a James Beard-nominated pastry chef, Hello, My Name is Ice Cream explains not only how to make amazing ice cream, but also the science behind the recipes so you can understand ice cream like a pro. Hello, My Name is Ice Cream is a combination of three books every ice cream lover needs to make delicious blends: 1) an approchable, quick-start manual to making your own ice cream, 2) a guide to help you think about how flavors work together, and 3) a dive into the science of ice cream with explanations of how it forms, how air and sugars affect texture and flavor, and how you can manipulate all of these factors to create the ice cream of your dreams. The recipes begin with the basics--super chocolately chocolate and Tahitian vanilla--then evolve into more adventurous infusions, custards, sherbets, and frozen yogurt styles. And then there are the mix-ins, simple treats elevated by Cree's pastry chef mind, including chocolate chips designed to melt on contact once you bite them and brownie bits that crunch., With more than 100 recipes for ice cream flavors and revolutionary mix-ins from a James Beard-nominated pastry chef, Hello, My Name is Ice Cream explains not only how to make amazing ice cream, but also the science behind the recipes so you can understand ice cream like a pro. Hello, My Name is Ice Cream is a combination of three books every ice cream lover needs to make delicious blends- 1) an approchable, quick-start manual to making your own ice cream, 2) a guide to help you think about how flavors work together, and 3) a dive into the science of ice cream with explanations of how it forms, how air and sugars affect texture and flavor, and how you can manipulate all of these factors to create the ice cream of your dreams. The recipes begin with the basics-super chocolately chocolate and Tahitian vanilla-then evolve into more adventurous infusions, custards, sherbets, and frozen yogurt styles. And then there are the mix-ins, simple treats elevated by Cree's pastry chef mind, including chocolate chips designed to melt on contact once you bite them and brownie bits that crunch.
LC Classification Number
TX795.C73 2017
Copyright Date
2017
ebay_catalog_id
4

Descrizione dell'oggetto fatta dal venditore

Informazioni sul venditore professionale

Expert Trading Limited
John Boyer
9220 Rumsey Rd
Ste 101
21045-1956 Columbia, MD
United States
Mostra Informazioni di contatto
:liamEmoc.secirpkoobtaerg@sredroyabe
Certifico che tutte le mie attività di vendita saranno conformi alle leggi e ai regolamenti dell'Unione Europea.
Great Book Prices Store

Great Book Prices Store

96,8% di Feedback positivi
1,2 milioni oggetti venduti
In genere risponde entro 24 ore

Valutazione dettagliata del venditore

Media degli ultimi 12 mesi

Descrizione
4.9
Spese spedizione
5.0
Tempi spedizione
4.9
Comunicazione
4.8
Registrato come venditore professionale

Feedback del venditore (344.274)

3***7 (3)- Feedback lasciato dall'acquirente.
Mese scorso
Acquisto verificato
The books were received in great condition at a fair price. Definitely pleased with the seller.
a***a (207)- Feedback lasciato dall'acquirente.
Mese scorso
Acquisto verificato
Thanks
w***r (52)- Feedback lasciato dall'acquirente.
Mese scorso
Acquisto verificato
Thank you for the book!

Valutazioni e recensioni del prodotto

Ancora nessun punteggio o recensione