|In vendita nella categoria:
Ne hai uno da vendere?

In cucina di Priscilla A. Martel, Sarah R. Labensky e Alan M. Hause (2014,...-

Testo originale
On Cooking by Priscilla A. Martel, Sarah R. Labensky and Alan M. Hause (2014,...
Condizione:
Come Nuovo
Prezzo:
US $40,00
CircaEUR 36,88
Spedizione:
US $6,35 (circa EUR 5,85) Economica. Vedi i dettagliper la spedizione
Oggetto che si trova a: West Jordan, Utah, Stati Uniti
Consegna:
Consegna prevista tra il ven 31 mag e il mer 5 giu a 43230
I tempi di consegna previsti utilizzando il metodo proprietario di eBay, che è basato sulla vicinanza dell'acquirente rispetto al luogo in cui si trova l'oggetto, sul servizio di spedizione selezionato, sulla cronologia di spedizione del venditore e su altri fattori. I tempi di consegna possono variare, specialmente durante le festività.
Restituzioni:
Pagamenti:
     

Fai shopping in tutta sicurezza

Garanzia cliente eBay
Se non ricevi l'oggetto che hai ordinato, riceverai il rimborso. 

Informazioni sul venditore

Registrato come venditore privato, pertanto non si applicano i diritti dei consumatori derivanti dalla normativa europea. La Garanzia cliente eBay è comunque applicabile alla maggior parte degli acquisti.Ulteriori informazioniRegistrato come venditore privato
Il venditore si assume la piena responsabilità della messa in vendita dell'oggetto.
Numero oggetto eBay:355142571301
Ultimo aggiornamento: 10 nov 2023 13:59:16 CETVedi tutte le revisioniVedi tutte le revisioni

Specifiche dell'oggetto

Condizione
Come Nuovo: Libro che sembra nuovo anche se è già stato letto. La copertina non presenta segni di ...
ISBN
9780133458558
Publication Name
On Cooking
Item Length
11in
Publisher
Pearson Education
Publication Year
2014
Type
Textbook
Format
Hardcover
Language
English
Item Height
17.7in
Author
Sarah R. Labensky, Alan M. Hause, Priscilla A. Martel
Features
Revised
Item Width
9.4in
Item Weight
113.7 Oz
Number of Pages
1224 Pages

Informazioni su questo prodotto

Product Information

For nearly two decades, On Cooking: A Textbook of Culinary Fundamentals has instructed thousands of aspiring chefs in the culinary arts. The Fifth Edition Update continues its proven approach to teaching both the principles and practices of culinary fundamentals while guiding you toward a successful career in the culinary arts. Teaching and Learning Experience: The text's time-tested approach is further enhanced with MyCulinaryLab(tm), a dynamic online learning tool that helps you succeed in the classroom. MyCulinaryLab(tm) enables you to study and master content online--in your own time and at your own pace Builds a strong foundation based on sound fundamental techniques that focus on six areas essential to a well-rounded culinary professional-Professionalism, Preparation, Cooking, Garde Manger, Baking, and Presentation A wealth of chapter features helps you learn, practice, and retain concepts This is the stand alone version of the text. A package is available containing both the text and MyCulinaryLab with Pearson eText using ISBN: 0133829170.

Product Identifiers

Publisher
Pearson Education
ISBN-10
0133458555
ISBN-13
9780133458558
eBay Product ID (ePID)
177364633

Product Key Features

Author
Sarah R. Labensky, Alan M. Hause, Priscilla A. Martel
Publication Name
On Cooking
Format
Hardcover
Language
English
Features
Revised
Publication Year
2014
Type
Textbook
Number of Pages
1224 Pages

Dimensions

Item Length
11in
Item Height
17.7in
Item Width
9.4in
Item Weight
113.7 Oz

Additional Product Features

Lc Classification Number
Tx651
Edition Description
Revised Edition
Edition Number
5
Table of Content
Part 1: PROFESSIONALISM Professionalism Food Safety and Sanitation Menus and Recipes Part 2: PREPARATION Tools and Equipment Knife Skills Flavors + Flavorings Dairy Products Mise en Place Part 3: COOKING Principles of Cooking Stocks and Sauces Soups Principles of Meat Cookery Beef Veal Lamb Pork Poultry Game Fish + Shellfish Eggs + Breakfast Vegetables Potatoes, Grains and Pasta Healthy Cooking Part 4: GARDE MANGER Salads and Salad Dressings Fruits Sandwiches Charcuterie Hors d'Oeuvre and Canapés Part 5: BAKING Principles of the Bakeshop Quick Breads Yeast Breads Pies, Pastries and Cookies Cakes and Frostings Custards, Creams, Frozen Desserts + Sauces Part 6: PRESENTATION Plate Presentation Buffet Presentation AP 1: Professional Organizations AP 2: Measurement and Conversion Charts AP 3: Fresh Produce Availability Chart AP 4: Bibliography and Recommended Reading Glossary Index
Copyright Date
2015
Target Audience
College Audience
Topic
Industries / Hospitality, Travel & Tourism, General
Lccn
2014-001692
Dewey Decimal
641.5
Dewey Edition
23
Illustrated
Yes
Genre
Cooking, Business & Economics

Descrizione dell'oggetto fatta dal venditore

cheflynn90

cheflynn90

2 oggetti venduti
Registrato come venditore privato
Pertanto non si applicano i diritti dei consumatori derivanti dalla normativa europea. La Garanzia cliente eBay è comunque applicabile alla maggior parte degli acquisti. Ulteriori informazioniUlteriori informazioni

Valutazioni e recensioni del prodotto

Ancora nessun punteggio o recensione