Ne hai uno da vendere?

In cottura (3a edizione) - Labensky, Sarah R.|Martel, Priscilla A.|Van Damme,...-

Testo originale
On Baking (3rd Edition) - Labensky, Sarah R.|Martel, Priscilla A.|Van Damme,...
Condizione:
Accettabile
Prezzo:
US $67,18
CircaEUR 62,50
Goditi i vantaggi. Spedizione e restituzioni gratuite.
Spedizione:
Oggetto che si trova a: El Dorado, Kansas, Stati Uniti
Consegna:
Consegna prevista tra il mer 26 giu e il lun 1 lug a 43230
I tempi di consegna previsti utilizzando il metodo proprietario di eBay, che è basato sulla vicinanza dell'acquirente rispetto al luogo in cui si trova l'oggetto, sul servizio di spedizione selezionato, sulla cronologia di spedizione del venditore e su altri fattori. I tempi di consegna possono variare, specialmente durante le festività.
Restituzioni:
Restituzioni entro 30 giorni. Il venditore paga le spese di spedizione per la restituzione. Vedi i dettagli- per maggiori informazioni sulle restituzioni
Pagamenti:
     

Fai shopping in tutta sicurezza

Garanzia cliente eBay
Se non ricevi l'oggetto che hai ordinato, riceverai il rimborso. 

Informazioni sul venditore

Registrato come venditore professionale
Il venditore si assume la piena responsabilità della messa in vendita dell'oggetto.
Numero oggetto eBay:156165015958
Ultimo aggiornamento: 20 giu 2024 17:38:58 CESTVedi tutte le revisioniVedi tutte le revisioni

Specifiche dell'oggetto

Condizione
Accettabile: Libro con evidenti segni di usura. Può avere alcuni danni alla copertina, senza che ...
Release Year
2012
ISBN
9780132374569
Book Title
On Baking
Item Length
11.1 in
Publisher
Prentice Hall PTR
Edition
3
Publication Year
2012
Type
Textbook
Format
Hardcover
Language
English
Illustrator
Yes
Item Height
1.3 in
Author
Sarah R. Labensky, Eddy Vandamme, Priscilla A. Martel
Features
Revised
Genre
Cooking
Topic
Courses & Dishes / Desserts, Courses & Dishes / Pastry, Methods / Baking
Item Width
9.3 in
Item Weight
81.5 Oz
Number of Pages
864 Pages

Informazioni su questo prodotto

Product Information

On Baking, Third Edition brings a fresh new design and 350+ new images to the "fundamentals" approach that has prepared thousands of students for successful careers in the baking and pastry arts. It teaches both the "hows" and "whys," starting with general procedures, highlighting core principles and skills, and then presenting many applications and sample recipes. Professionalism, breads, desserts and pastries, and advanced pastry work are each covered in detail, and baking and pastry arts are presented in cultural and historical context throughout. An expanded recipe testing program involving chef-instructors at leading culinary schools ensures superior accuracy, clarity and instructional value. This edition reflects key trends including artisan baking, sensory science, and flavor pairing, and is complemented by a greatly enhanced support package, including media solutions MyCulinaryLab for course management and Pearson Kitchen Manager for recipe management. This is the stand alone version of the text This text can also be purchased with 2014 MyCulinaryLab with Pearson eText by using ISBN: 0133789489

Product Identifiers

Publisher
Prentice Hall PTR
ISBN-10
0132374560
ISBN-13
9780132374569
eBay Product ID (ePID)
112974762

Product Key Features

Edition
3
Author
Sarah R. Labensky, Eddy Vandamme, Priscilla A. Martel
Book Title
On Baking
Format
Hardcover
Language
English
Features
Revised
Topic
Courses & Dishes / Desserts, Courses & Dishes / Pastry, Methods / Baking
Publication Year
2012
Type
Textbook
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Number of Pages
864 Pages

Dimensions

Item Length
11.1 in
Item Height
1.3 in
Item Width
9.3 in
Item Weight
81.5 Oz

Additional Product Features

Lc Classification Number
Tx763.B3233 2013
Edition Description
Revised Edition
Table of Content
Preface Recipes Part I. Professionalism and the Bakeshop 1. Professionalism 2. Tools and Equipment for the Bakeshop 3. Principles of Baking 4. Bakeshop Ingredients 5. Mise En Place Part II. Breads 6. Quick Breads 7. Yeast Breads 8. Enriched Yeast Breads 9. Laminated Doughs Part III. Desserts and Pastries 10. Cookies and Brownies 11. Pies and Tarts 12. Pastry and Dessert Components 13. Cakes and Icings 14. Custards, Creams and Sauces 15. Ice Cream and Frozen Desserts 16. Healthful and Special-Needs Baking Part IV. Advanced Pastry Work 17. Tortes and Specialty Cakes 18. Petits Fours and Confections 19. Restaurant and Plated Desserts 20. Chocolate and Sugar Work Appendix I. Measurement and Conversion Charts Appendix II. Fresh Fruit Availability Chart Appendix III. Volume Formulas Appendix IV. Templates Glossary Bibliography Recipe Index Subject Index
Copyright Date
2013
Target Audience
College Audience
Lccn
2011-044530
Dewey Decimal
641.8/15
Dewey Edition
23

Descrizione dell'oggetto fatta dal venditore

Reliant Bookstore

Reliant Bookstore

99,2% di Feedback positivi
105 mila oggetti venduti

Valutazione dettagliata del venditore

Media degli ultimi 12 mesi

Descrizione
4.9
Spese spedizione
5.0
Tempi spedizione
5.0
Comunicazione
4.9
Registrato come venditore professionale

Feedback del venditore (26.452)

8***n (164)- Feedback lasciato dall'acquirente.
Mese scorso
Acquisto verificato
Good
u***2 (4)- Feedback lasciato dall'acquirente.
Mese scorso
Acquisto verificato
Great Condition, Great Transaction and Shipping was FAST!
j***j (16)- Feedback lasciato dall'acquirente.
Mese scorso
Acquisto verificato
Love it

Valutazioni e recensioni del prodotto

Ancora nessun punteggio o recensione