Ne hai uno da vendere?

Fermentazione: sottaceti, kimchi, kefir, kombucha, impasto acido... (paperback)-

Testo originale
Fermenting: Pickles, Kimchi, Kefir, Kombucha, Sourdough, ... (paperback)
Condizione:
Ottime condizioni
2 disponibili
Prezzo:
US $3,49
CircaEUR 3,27
Goditi i vantaggi. Restituzioni accettate.
Spedizione:
US $3,99 (circa EUR 3,74) Economy Shipping. Vedi i dettagliper la spedizione
Oggetto che si trova a: West Mifflin, Pennsylvania, Stati Uniti
Consegna:
Consegna prevista tra il mar 25 giu e il sab 6 lug a 43230
Le date di consegna stimate - viene aperta una nuova finestra o scheda includono tempi di imballaggio, CAP di origine, CAP di destinazione e periodo di accettazione e dipendono dal servizio di spedizione selezionato e dalla ricezione del pagamentoricezione del pagamento - si apre in una nuova finestra o scheda. I tempi di consegna possono variare, specialmente durante le festività.
Restituzioni:
Restituzioni entro 30 giorni. L'acquirente paga le spese di spedizione per la restituzione dell'oggetto. Vedi i dettagli- per maggiori informazioni sulle restituzioni
Pagamenti:
     

Fai shopping in tutta sicurezza

Garanzia cliente eBay
Se non ricevi l'oggetto che hai ordinato, riceverai il rimborso. 

Informazioni sul venditore

Registrato come venditore professionale
Il venditore si assume la piena responsabilità della messa in vendita dell'oggetto.
Numero oggetto eBay:404967221264
Ultimo aggiornamento: 20 giu 2024 02:40:59 CESTVedi tutte le revisioniVedi tutte le revisioni

Specifiche dell'oggetto

Condizione
Ottime condizioni: Libro che non sembra nuovo ed è già stato letto, ma è in condizioni eccellenti. ...
Artist
ExcelDna.Integration.ExcelEmpty
ISBN
9781615649907
Book Title
Fermenting : Pickles, Kimchi, Kefir, Kombucha, Sourdough, Yogurt, Cheese and More!
Book Series
The Self-Sufficient Kitchen Ser.
Publisher
Dorling Kindersley Publishing, Incorporated
Item Length
9.2 in
Publication Year
2021
Format
Trade Paperback
Language
English
Illustrator
Yes
Item Height
0.7 in
Author
Wardeh Harmon
Genre
Cooking, Science
Topic
Specific Ingredients / Natural Foods, Seasonal, Chemistry / Industrial & Technical, Methods / Canning & Preserving
Item Weight
17.8 Oz
Item Width
7.7 in
Number of Pages
320 Pages

Informazioni su questo prodotto

Product Information

Everything you need to master the age-old art of fermentation from home! From kombucha and kefir to sourdough and kimchi, this cookbook is your go-to guide for safe fermentation and discovering the science of probiotic foods. This newly revised edition covers the amazing health benefits of fermented foods and the techniques for safely fermenting food at home. It includes: - More than 100 recipes for ferments of all types, including beverages, cultured dairy, fermented grains, vegetable ferments, and much more - Helpful insights on the tools and techniques you'll need to know to safely create nearly any type of fermented food - Expert guidance from Wardeh Harmon on how fermentation works, how to troubleshoot common fermentation issues, and how to grow your own starters Fermented foods are currently experiencing a renaissance. People are discovering not only the health benefits of live-culture foods but also the true pleasure of creating their own fermentations at home. The diverse chapters in this recipe book cover everything from the history of fermentation to common fermentation recipes for vegetables, fruits, grains, and even alcoholic beverages. This authoritative guide features a wide range of DIY fermentation projects that allow you to progress from simple fermented condiments like chutneys and mayonnaise to more advanced techniques such as fermenting meats and fish. Fermenting will give you all the tools you need to start making your own delicious cultured food right away and help you ease into this exciting hobby! It's the perfect book for anyone who has thought about trying to ferment their own food.

Product Identifiers

Publisher
Dorling Kindersley Publishing, Incorporated
ISBN-10
1615649905
ISBN-13
9781615649907
eBay Product ID (ePID)
18050388858

Product Key Features

Book Title
Fermenting : Pickles, Kimchi, Kefir, Kombucha, Sourdough, Yogurt, Cheese and More!
Number of Pages
320 Pages
Language
English
Publication Year
2021
Topic
Specific Ingredients / Natural Foods, Seasonal, Chemistry / Industrial & Technical, Methods / Canning & Preserving
Illustrator
Yes
Genre
Cooking, Science
Author
Wardeh Harmon
Book Series
The Self-Sufficient Kitchen Ser.
Format
Trade Paperback

Dimensions

Item Height
0.7 in
Item Weight
17.8 Oz
Item Length
9.2 in
Item Width
7.7 in

Additional Product Features

Dewey Edition
23
Lccn
2020-950766
Target Audience
Trade
Dewey Decimal
664.024
Lc Classification Number
Tp371.44

Descrizione dell'oggetto fatta dal venditore

Informazioni sul venditore professionale

PLUMCIRCLE, LLC
Paul Thompson
4633 Buttermilk Hollow Rd
15122 West Mifflin, PA
United States
Mostra Informazioni di contatto
:liamEmoc.elcricmulp@luap
Certifico che tutte le mie attività di vendita saranno conformi alle leggi e ai regolamenti dell'Unione Europea.
plumcirclebooks

plumcirclebooks

99,9% di Feedback positivi
876 mila oggetti venduti

Valutazione dettagliata del venditore

Media degli ultimi 12 mesi

Descrizione
5.0
Spese spedizione
4.9
Tempi spedizione
5.0
Comunicazione
5.0
Registrato come venditore professionale

Feedback del venditore (387.843)

o***b (16)- Feedback lasciato dall'acquirente.
Mese scorso
Acquisto verificato
great
s***t (3166)- Feedback lasciato dall'acquirente.
Mese scorso
Acquisto verificato
better than description. would buy from again
l***i (756)- Feedback lasciato dall'acquirente.
Mese scorso
Acquisto verificato
The books are in excellent condition.

Valutazioni e recensioni del prodotto

Ancora nessun punteggio o recensione