Ne hai uno da vendere?

Salt Smoke Time: Homesteading and Heritage Techniques for the Modern Kitchen by

Condizione:
Nuovo
2 disponibili
Prezzo:
GBP 17,77
CircaEUR 20,67
Goditi i vantaggi. Restituzioni accettate.
Spedizione:
GBP 9,99 (circa EUR 11,62) Standard. Vedi i dettagliper la spedizione
Oggetto che si trova a: Leicester, Regno Unito
Consegna:
Consegna prevista tra il lun 20 mag e il gio 6 giu a 43230
Le date di consegna stimate - viene aperta una nuova finestra o scheda includono tempi di imballaggio, CAP di origine, CAP di destinazione e periodo di accettazione e dipendono dal servizio di spedizione selezionato e dalla ricezione del pagamentoricezione del pagamento - si apre in una nuova finestra o scheda. I tempi di consegna possono variare, specialmente durante le festività.
Restituzioni:
Restituzioni entro 60 giorni. L'acquirente paga le spese di spedizione per la restituzione dell'oggetto. Vedi i dettagli- per maggiori informazioni sulle restituzioni
Pagamenti:
     

Fai shopping in tutta sicurezza

Garanzia cliente eBay
Se non ricevi l'oggetto che hai ordinato, riceverai il rimborso. 

Informazioni sul venditore

Registrato come venditore professionale
Il venditore si assume la piena responsabilità della messa in vendita dell'oggetto.
Numero oggetto eBay:134994020127
Ultimo aggiornamento: 11 mag 2024 09:20:09 CESTVedi tutte le revisioniVedi tutte le revisioni

Specifiche dell'oggetto

Condizione
Nuovo: Libro nuovo, intatto e non letto, in perfette condizioni, senza pagine mancanti o ...
ISBN
9780062427106
Publication Year
2019
Format
Hardcover
Language
English
Book Title
Salt Smoke Time: Homesteading and Heritage Techniques for the Modern Kitchen
Item Height
254mm
Author
Julie Horowitz, Will Horowitz, Marisa Dobson
Publisher
HarperCollins INC International Concepts
Genre
Food & Drink
Item Width
203mm
Item Weight
1161g
Number of Pages
320 Pages

Informazioni su questo prodotto

Product Information

The man best known for creating the smoked watermelon 'ham' has distilled all of his knowledge of foraging, preserving, smoking, salting, and more into... a perfect gift for anyone you know who's looking to get back to the land. - Grubstreet A celebrated young chef hailed by the New York Times as a fearless explorer, brings time-tested heritage techniques to the modern home kitchen. Executive chef and owner of New York City's highly acclaimed Ducks Eatery and Harry & Ida's, Will Horowitz is also an avid forager, fisherman, and naturalist. In Salt Smoke Time, he explores ideas of self-reliance, sustainability, and seasonality, illuminating our connection to the natural world and the importance of preserving American stories and food traditions. Drawing from the recipes and methods handed down by our ancestors, Horowitz teaches today's home cooks a variety of invaluable techniques, including curing & brining, cold smoking, canning, pickling, and dehydration. He provides an in-depth understanding of milk products, fishing, trapping seafood, hunting, butchering meat, cooking whole animals, foraging, and harvesting, and even offers tips on wild medicine. Horowitz takes traditional foods that have been enjoyed for generations and turns them into fresh new dishes. With Salt Smoke Time, you'll learn how to make his signature Jerky and a host of other sensational recipes, including Smoked Tomato and Black Cardamom Jam, Fermented Corn on the Cob with Duck Liver Butter, North Fork Clam Bake, Preserved Duck Breast & Mussels with Blood Orange, and Will's Smoked Beef Brisket. Complete with step-by-step line drawings inspired by vintage Boy Scout and Field Guides and illustrated with beautiful rustic photos, Salt Smoke Time is both a nostalgic study of our roots, and a handy guide for rediscovering self-reliance and independence in our contemporary lives.

Product Identifiers

Publisher
HarperCollins INC International Concepts
ISBN-13
9780062427106
eBay Product ID (ePID)
238728937

Product Key Features

Book Title
Salt Smoke Time: Homesteading and Heritage Techniques for the Modern Kitchen
Author
Julie Horowitz, Will Horowitz, Marisa Dobson
Format
Hardcover
Language
English
Publication Year
2019
Genre
Food & Drink
Number of Pages
320 Pages

Dimensions

Item Height
254mm
Item Width
203mm
Item Weight
1161g

Additional Product Features

Title_Author
Will Horowitz, Marisa Dobson, Julie Horowitz
Country/Region of Manufacture
United States

Descrizione dell'oggetto fatta dal venditore

Informazioni sul venditore professionale

The Monster Bookshop Ltd
Monster Bookshop
Unit 4-6 Victoria Buildings
Saddington Road
Fleckney
Leicestershire
LE8 8AW
United Kingdom
Mostra Informazioni di contatto
:onofeleT85563426110
:liamEku.oc.pohskoobretsnom@selas
Numero Partita IVA:
  • GB 997868124
Numero registro delle imprese:
  • 07860645
Certifico che tutte le mie attività di vendita saranno conformi alle leggi e ai regolamenti dell'Unione Europea.
Monster Bookshop

Monster Bookshop

98,7% di Feedback positivi
2,6 milioni oggetti venduti
In genere risponde entro 24 ore

Valutazione dettagliata del venditore

Media degli ultimi 12 mesi

Descrizione
4.9
Spese spedizione
5.0
Tempi spedizione
4.9
Comunicazione
5.0
Registrato come venditore professionale

Feedback del venditore (1.015.929)

z***d (768)- Feedback lasciato dall'acquirente.
Mese scorso
Acquisto verificato
Good product and fast delivery thanks
o***g (181)- Feedback lasciato dall'acquirente.
Mese scorso
Acquisto verificato
I was very pleased with the overall experience, dispatch was quick too. I can recommend them 100%.
1***1 (506)- Feedback lasciato dall'acquirente.
Mese scorso
Acquisto verificato
The parcel was delayed but no fault of the seller, post office over the Bank holiday

Valutazioni e recensioni del prodotto

Ancora nessun punteggio o recensione