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The Food of Campanile: Recipes from the Famed Los Angeles Restaurant by Peel
US $13,52
CircaEUR 11,55
Condizione:
Buone condizioni
Libro che è già stato letto ma è in buone condizioni. Mostra piccolissimi danni alla copertina incluse alcune rigature, ma nessun foro o strappo. È possibile che la sovraccoperta per le copertine rigide non sia inclusa. La rilegatura presenta minimi segni di usura. La maggior parte delle pagine non è danneggiata e mostra una quantità minima di piegature o strappi, sottolineature di testo a matita, nessuna evidenziazione di testo né scritte ai margini. Non ci sono pagine mancanti. Per maggiori dettagli e la descrizione di eventuali imperfezioni, consulta l'inserzione del venditore.
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Numero oggetto eBay:364014776608
Specifiche dell'oggetto
- Condizione
- Publication Date
- 1997-09-23
- Pages
- 309
- ISBN
- 9780679409069
Informazioni su questo prodotto
Product Identifiers
Publisher
Random House Publishing Group
ISBN-10
0679409068
ISBN-13
9780679409069
eBay Product ID (ePID)
218586
Product Key Features
Book Title
Food of Campanile : Recipes from the Famed Los Angeles Restaurant
Number of Pages
320 Pages
Language
English
Publication Year
1997
Topic
Food, Lodging & Transportation / Restaurants, General, Regional & Ethnic / Italian
Illustrator
Yes
Genre
Travel, Cooking
Format
Hardcover
Dimensions
Item Height
1.3 in
Item Weight
34 Oz
Item Length
9.6 in
Item Width
7.7 in
Additional Product Features
Intended Audience
Trade
LCCN
96-036962
TitleLeading
The
Dewey Edition
21
Dewey Decimal
641.5/09794/94
Synopsis
For eight years Campanile's handsome interior and matchless cuisine have drawn breakfast, lunch and dinner crowds, loyal customers, and rave reviews. Anyone who appreciates the art of eating well will want to own this essential, and beautiful cookbook, in which Campanile chefs Nancy Silverton and Mark Peel share the recipes for their most popular dishes. Illustrations throughout.
LC Classification Number
TX714.P439 1997
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AlibrisBooks
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