Crumb: Show The Dough Who's Boss by Richard Bertinet hardcover, Very Good

EMETRK
(59)
Venditore privatoRegistrato come venditore privato
Non si applicano i diritti dei consumatori derivanti dalla normativa europea. La Garanzia cliente eBay è comunque applicabile alla maggior parte degli acquisti. Ulteriori informazioni
US $19,99
CircaEUR 17,13
Condizione:
Come Nuovo
Altri lo stanno tenendo d'occhio. 2 lo hanno aggiunto agli oggetti che osservano.
Ritiro:
Ritiro gratuito dell'oggetto in zona da Chula Vista, California, Stati Uniti.
Spedizione:
US $5,22 (circa EUR 4,47) USPS Media MailTM.
Oggetto che si trova a: Chula Vista, California, Stati Uniti
Consegna:
Consegna prevista tra il lun 8 dic e il gio 11 dic a 94104
I tempi di consegna previsti utilizzando il metodo proprietario di eBay, che è basato sulla vicinanza dell'acquirente rispetto al luogo in cui si trova l'oggetto, sul servizio di spedizione selezionato, sulla cronologia di spedizione del venditore e su altri fattori. I tempi di consegna possono variare, specialmente durante le festività.
Restituzioni:
Restituzioni non accettate.
Pagamenti:
    Diners Club

Fai shopping in tutta sicurezza

Garanzia cliente eBay
Se non ricevi l'oggetto che hai ordinato, riceverai il rimborso. Scopri di piùGaranzia cliente eBay - viene aperta una nuova finestra o scheda
Il venditore si assume la piena responsabilità della messa in vendita dell'oggetto.
Numero oggetto eBay:336171366492

Specifiche dell'oggetto

Condizione
Come Nuovo: Libro che sembra nuovo anche se è già stato letto. La copertina non presenta segni di ...
ISBN
9780857835543

Informazioni su questo prodotto

Product Identifiers

Publisher
Octopus
ISBN-10
0857835548
ISBN-13
9780857835543
eBay Product ID (ePID)
14038690244

Product Key Features

Book Title
Crumb : Bake Brilliant Bread
Number of Pages
224 Pages
Language
English
Topic
Methods / General, General, Courses & Dishes / Bread, Methods / Baking
Publication Year
2019
Illustrator
Yes
Genre
Cooking, House & Home
Author
Richard Bertinet
Format
Hardcover

Dimensions

Item Height
1 in
Item Weight
38.6 Oz
Item Length
10.5 in
Item Width
8.2 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
LCCN
2025-399277
Dewey Edition
23
Dewey Decimal
641.815
Synopsis
Bread can be open and airy or compact and dense - it is all about the 'crumb' which characterises particular styles of loaf. In this inspiring new book, Richard Bertinet shares his hallmark straightforward approach to making bread through every step of the process, including the various techniques of fermenting, mixing, kneading and baking. Richard shows you how to make everything from classic and rustic breads to sourdough using different flours and ferments. Learn how to bake a range of delicious sweet and savory recipes from Manchego & Chorizo Cornbread, Seaweed & Sel Gris Rolls and Chickpea Flatbreads to Orange & Cardamom Swirls and Cinnamon Buns. There are also options for gluten-free breads and the best bakes to improve your gut-health by experimenting with different types of flour. Finally, Richard shares ideas for cooking with bread and creams, syrups and purées to enjoy alongside or incorporate into your bakes. With stunning step-by-step photography, simple advice and helpful techniques throughout, Crumb will inspire and fill everyone, whatever their experience, with the confidence to bake an exciting repertoire of breads., Bread can be open and airy or compact and dense - it is all about the 'crumb' which characterises particular styles of loaf. In this inspiring new book, Richard Bertinet shares his hallmark straightforward approach to making bread through every step of the process, including the various techniques of fermenting, mixing, kneading and baking. Richard shows you how to make everything from classic and rustic breads to sourdough using different flours and ferments. Learn how to bake a range of delicious sweet and savory recipes from Manchego & Chorizo Cornbread, Seaweed & Sel Gris Rolls and Chickpea Flatbreads to Orange & Cardamom Swirls and Cinnamon Buns. There are also options for gluten-free breads and the best bakes to improve your gut-health by experimenting with different types of flour. Finally, Richard shares ideas for cooking with bread and creams, syrups and pur es to enjoy alongside or incorporate into your bakes. With stunning step-by-step photography, simple advice and helpful techniques throughout, Crumb will inspire and fill everyone, whatever their experience, with the confidence to bake an exciting repertoire of breads.
LC Classification Number
TX769.B373 2019

Descrizione dell'oggetto fatta dal venditore

Informazioni su questo venditore

EMETRK

100% di Feedback positivi154 oggetti venduti

Su eBay da ott 2019
In genere risponde entro 24 ore
Registrato come venditore privatoPertanto non si applicano i diritti dei consumatori derivanti dalla normativa europea. La Garanzia cliente eBay è comunque applicabile alla maggior parte degli acquisti. Scopri di piùScopri di più

Valutazione dettagliata del venditore

Media degli ultimi 12 mesi
Descrizione
5.0
Spese spedizione
4.7
Tempi di spedizione
5.0
Comunicazione
5.0

Feedback sul venditore (55)

Tutti i punteggiselected
Positivo
Neutro
Negativo