Ne hai uno da vendere?

Eating Italy : A Chef's Culinary Adventure by David Joachim and Jeff Michaud...

buggedbybugs
(60)
Registrato come venditore privato
Non si applicano i diritti dei consumatori derivanti dalla normativa europea. La Garanzia cliente eBay è comunque applicabile alla maggior parte degli acquisti. Ulteriori informazioni
US $15,00
CircaEUR 12,77
o Proposta d'acquisto
Condizione:
Buone condizioni
Spedizione:
US $6,72 (circa EUR 5,72) USPS Media MailTM.
Oggetto che si trova a: Prosser, Washington, Stati Uniti
Consegna:
Consegna prevista tra il gio 31 lug e il lun 4 ago a 94104
I tempi di consegna previsti utilizzando il metodo proprietario di eBay, che è basato sulla vicinanza dell'acquirente rispetto al luogo in cui si trova l'oggetto, sul servizio di spedizione selezionato, sulla cronologia di spedizione del venditore e su altri fattori. I tempi di consegna possono variare, specialmente durante le festività.
Restituzioni:
Restituzioni non accettate.
Pagamenti:
    Diners Club

Fai shopping in tutta sicurezza

Garanzia cliente eBay
Se non ricevi l'oggetto che hai ordinato, riceverai il rimborso. Scopri di piùGaranzia cliente eBay - viene aperta una nuova finestra o scheda
Il venditore si assume la piena responsabilità della messa in vendita dell'oggetto.
Numero oggetto eBay:254721043929

Specifiche dell'oggetto

Condizione
Buone condizioni: Libro che è già stato letto ma è in buone condizioni. Mostra piccolissimi danni ...
Type
Cookbook
Age Level
Adults
Topic
Adventure, Cooking
Regional Cuisine
Italian
ISBN
9780762445875

Informazioni su questo prodotto

Product Identifiers

Publisher
Running Press
ISBN-10
0762445874
ISBN-13
9780762445875
eBay Product ID (ePID)
164635564

Product Key Features

Book Title
Eating Italy : a Chef's Culinary Adventure
Number of Pages
304 Pages
Language
English
Topic
Regional & Ethnic / International, Regional & Ethnic / Italian, Methods / Professional
Publication Year
2013
Genre
Cooking
Author
Jeff Michaud
Format
Hardcover

Dimensions

Item Height
1 in
Item Weight
58.2 Oz
Item Length
11.4 in
Item Width
9.4 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
Dewey Edition
23
Reviews
"We devoured Eating Italy ! Jeff Michaud's story--how a restless, New Hampshire-born sous-chef launched himself on a tour of Northern Italian towns as a stagier to butchers and brilliant Michelin-starred chefs and ended up meeting the love of his life-- has the triumphant, lyrical spirit of Frances Mayes. And Michaud's recipes for robust, simple, refined dishes, like Pheasant Lasagne and Grilled Sardines with Celery Salad, pack the avuncular, precise instructional force of the greats: Hazan, Bastianich, and Batali. Lovers of Italy and cooking will find this volume totally irresistible." --Matt Lee and Ted Lee, authors of The Lee Bros. Charleston Kitchen "A great restaurant just doesn't pop up. It is built on the gastronomic history of its chef. In EATING ITALY, Jeff Michaud takes us along on his culinary awakening journey, and the result is a vivid tour of Italy's gems with brilliant recipes born from his wonderful eating adventures." --Nancy Silverton, Los Angeles restaurateur and author of The Mozza Cookbook
Dewey Decimal
641.59451
Synopsis
Before award-winning chef Jeff Michaud ever opened the doors of his acclaimed Philadelphia restaurants, he spent three years in northern Italy as a culinary apprentice to master butchers and chefs, immersing himself in the culture and cuisine of the old country. It is safe to say that he never anticipated the romance that would ensue. Eating Italy is a delicious, funny, and mesmerizing spin through the boot, teaching true heirloom techniques and telling Jeff 's culinary and personal love story (he met his wife when she came into the restaurant one night for dinner, and to this day, he hasn't forgotten what she ordered). Part inventive cookbook, part travel narrative, each chapter of Eating Italy explores a village or town in northern Italy, unveiling the unique culinary and cultural experience it has to offer. The reader experiences his journey from "Paladina: The Butcher's Apprentice" to "Trescore Balneario: Our Big Italian Wedding" in dishes like Apricot and Chanterelle Salad, Swordfish Pancetta with Fennel Zeppole, Pheasant Lasagne, and Blood Orange Crostata with Bitter Chocolate. Each authentic recipe serves to mark his professional growth, learning from some of the most skilled chefs in Italy. Vivid photography of Italian culture, people, and landscapes are dispersed throughout, allowing the reader a glimpse of northern Italia from a kitchen far away.
As told to
Joachim, David

Descrizione dell'oggetto fatta dal venditore

Informazioni su questo venditore

buggedbybugs

100% di Feedback positivi62 oggetti venduti

Su eBay da mag 2003
Registrato come venditore privatoPertanto non si applicano i diritti dei consumatori derivanti dalla normativa europea. La Garanzia cliente eBay è comunque applicabile alla maggior parte degli acquisti. Scopri di piùScopri di più

Feedback sul venditore (23)

Tutti i punteggi
Positivo
Neutro
Negativo
  • l***o (82)- Feedback lasciato dall'acquirente.
    Più di un anno fa
    Acquisto verificato
    Product as described, shipped quickly, well packaged
  • c***u (53)- Feedback lasciato dall'acquirente.
    Più di un anno fa
    Acquisto verificato
    Great response, prompt shipping, and good packaging.
  • 6***6 (1514)- Feedback lasciato dall'acquirente.
    Più di un anno fa
    Acquisto verificato
    Item was as advertised, received promptly, friendly service - thanks!