Ne hai uno da vendere?
Stuff To Love Always
(6280)
Registrato come venditore privato
Non si applicano i diritti dei consumatori derivanti dalla normativa europea. La Garanzia cliente eBay è comunque applicabile alla maggior parte degli acquisti. Ulteriori informazioni

Big Book of Preserving the Harvest 150 Recipes for Canning Drying Freezing +More

US $9,99
CircaEUR 8,94
Condizione:
Nuovo
Ultimo1 venduto
Altre persone hanno acquistato questo oggetto. Ne è già stato venduto 1.
Goditi i vantaggi. Restituzioni accettate.
Spedizione:
US $7,98 (circa EUR 7,14) Standard Shipping.
Oggetto che si trova a: Mountainside, New Jersey, Stati Uniti
Consegna:
Consegna prevista tra il lun 19 mag e il sab 24 mag a 43230
Le date di consegna stimate - viene aperta una nuova finestra o scheda includono tempi di imballaggio, CAP di origine, CAP di destinazione e periodo di accettazione e dipendono dal servizio di spedizione selezionato e dalla ricezione del pagamentoricezione del pagamento - si apre in una nuova finestra o scheda. I tempi di consegna possono variare, specialmente durante le festività.
Restituzioni:
Restituzioni entro 30 giorni. Le spese di spedizione del reso sono a carico dell'acquirente..
Pagamenti:
    Diners Club

Fai shopping in tutta sicurezza

Garanzia cliente eBay
Se non ricevi l'oggetto che hai ordinato, riceverai il rimborso. Ulteriori informazioniGaranzia cliente eBay - viene aperta una nuova finestra o scheda
Il venditore si assume la piena responsabilità della messa in vendita dell'oggetto.
Numero oggetto eBay:144327484606
Ultimo aggiornamento: 05 mag 2025 13:47:46 CESTVedi tutte le revisioniVedi tutte le revisioni

Specifiche dell'oggetto

Condizione
Nuovo: Libro nuovo, intatto e non letto, in perfette condizioni, senza pagine mancanti o ...
Ex Libris
No
Country/Region of Manufacture
United States
Type
Recipe & How To Book
Vintage
No
Intended Audience
Adults
Era
2002
ISBN
9781580174589

Informazioni su questo prodotto

Product Identifiers

Publisher
Storey Publishing
ISBN-10
1580174582
ISBN-13
9781580174589
eBay Product ID (ePID)
2259300

Product Key Features

Edition
2
Book Title
Big Book of Preserving the Harvest : 150 Recipes for Freezing, Canning, Drying and Pickling Fruits and Vegetables
Number of Pages
352 Pages
Language
English
Topic
Specific Ingredients / Vegetables, Specific Ingredients / Fruit, Methods / Canning & Preserving
Publication Year
2002
Features
Revised
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Author
Carol W. Costenbader
Format
Trade Paperback

Dimensions

Item Height
1 in
Item Weight
29.8 Oz
Item Length
9 in
Item Width
8 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
LCCN
2002-021172
Dewey Edition
21
Reviews
eoe The Big Book of Preserving the Harvest by Carol Costenbader will conjure up images of Grandmae(tm)s pantry, but it features the latest techniques for preserving food.e e" Orange County (CA) Register eoe The Big Book of Preserving the Harvest is a real treateeasy-to-understandethe step-by-step illustrations help beginners to take the plunge and the experts to expand their repertoire of techniques and recipes.e e"Voice of the Diabetic " An excellent primer for the uninitiated, full of great recipese" e" Weekend Gardener's Guide, " The Big Book of Preserving the Harvest by Carol Costenbader will conjure up images of Grandma's pantry, but it features the latest techniques for preserving food." -- Orange County (CA) Register   " The Big Book of Preserving the Harvest is a real treat...easy-to-understand...the step-by-step illustrations help beginners to take the plunge and the experts to expand their repertoire of techniques and recipes." --Voice of the Diabetic   " An excellent primer for the uninitiated, full of great recipes..." -- Weekend Gardener's Guide, " The Big Book of Preserving the Harvest by Carol Costenbader will conjure up images of Grandma's pantry, but it features the latest techniques for preserving food." -- Orange County (CA) Register " The Big Book of Preserving the Harvest is a real treat...easy-to-understand...the step-by-step illustrations help beginners to take the plunge and the experts to expand their repertoire of techniques and recipes." --Voice of the Diabetic " An excellent primer for the uninitiated, full of great recipes..." -- Weekend Gardener's Guide
TitleLeading
The
Dewey Decimal
641.4
Edition Description
Revised edition
Table Of Content
Introduction Chapter 1: Choosing Ingredients Chapter 2: Canning Chapter 3: Drying Chapter 4: Freezing Chapter 5: Jams & Jellies Chapter 6: Pickles, Relishes & Chutneys Chapter 7: Vinegars & Seasonings Chapter 8: Cold Storage Chapter 9: Gifts of Preserved Food Appendix A: Glossary of Terms Appendix B: Resources Appendix C: Table of Equivalents Appendix D: Converting U.S. Recipe Measurements to Metric Index
Synopsis
Remember how grandmother's cellar shelves were packed with jars of tomato sauce and stewed tomatoes, pickled beets and cauliflower, and pickles both sweet and dill? Learn how to save a summer day - in batches - from the classic primer, now updated and rejacketed. Use the latest inexpensive, timesaving techniques for drying, freezing, canning, and pickling. Anyone can capture the delicate flavors of fresh foods for year-round enjoyment and create a well-stocked pantry of fruits, vegetables, herbs, meats, flavored vinegars, and seasonings. The Big Book of Preserving the Harvest introduces the basic technique for all preserving methods, with step-by-step illustration, informative charts and tips throughout, and more than 150 recipes for the new or experienced home preserver. Among the step-by-step tested recipes: Green Chile Salsa, Tomato Leather, Spiced Pear Butter, Eggplant Caviar, Blueberry Marmalade, Yellow Tomato Jam, Cranberry-Lime Curd, Preserved Lemons, Chicken Liver PatT, and more., Learn how to preserve a summer day -- in batches -- from this classic primer on drying, freezing, canning, and pickling techniques. Did you know that a cluttered garage works just as well as a root cellar for cool-drying? That even the experts use store-bought frozen juice concentrate from time to time? With more than 150 easy-to-follow recipes for jams, sauces, vinegars, chutneys, and more, you'll enjoy a pantry stocked with the tastes of summer year-round.
LC Classification Number
TX603.C763 2002

Descrizione dell'oggetto fatta dal venditore

Informazioni su questo venditore

Stuff To Love Always

100% di Feedback positivi8,3 mila oggetti venduti

Su eBay da lug 2002
In genere risponde entro 24 ore
Registrato come venditore privatoPertanto non si applicano i diritti dei consumatori derivanti dalla normativa europea. La Garanzia cliente eBay è comunque applicabile alla maggior parte degli acquisti. Scopri di piùScopri di più
We have built our business on trust, honesty and hard work and have had the pleasure of meeting some wonderful people here on this platform. We welcome you to browse our store.We sell clothing, many ...
Mostra altro

Valutazione dettagliata del venditore

Media degli ultimi 12 mesi
Descrizione
5.0
Spese spedizione
4.6
Tempi di spedizione
5.0
Comunicazione
5.0

Feedback sul venditore (5.806)

Tutti i punteggi
Positivo
Neutro
Negativo
    • @***l- Feedback lasciato dall'acquirente.
      Più di un anno fa
      Acquisto verificato
      Thanks
    Vedi tutti i feedback