Cooking under Pressure by Lorna J. Sass (1989, Hardcover)

The Books of Your Dream
(5295)
Venditore privatoRegistrato come venditore privato
Non si applicano i diritti dei consumatori derivanti dalla normativa europea. La Garanzia cliente eBay è comunque applicabile alla maggior parte degli acquisti. Ulteriori informazioni
US $9,99
CircaEUR 8,60
o Proposta d'acquisto
Condizione:
Buone condizioni
Goditi i vantaggi. Restituzioni accettate.
Ritiro:
Ritiro gratuito dell'oggetto in zona da Plano, Texas, Stati Uniti.
Spedizione:
US $5,22 (circa EUR 4,50) USPS Media MailTM.
Oggetto che si trova a: Plano, Texas, Stati Uniti
Consegna:
Consegna prevista tra il ven 5 dic e il mar 9 dic a 94104
I tempi di consegna previsti utilizzando il metodo proprietario di eBay, che è basato sulla vicinanza dell'acquirente rispetto al luogo in cui si trova l'oggetto, sul servizio di spedizione selezionato, sulla cronologia di spedizione del venditore e su altri fattori. I tempi di consegna possono variare, specialmente durante le festività.
Restituzioni:
Restituzioni entro 14 giorni. Le spese di spedizione del reso sono a carico dell'acquirente..
Pagamenti:
    Diners Club

Fai shopping in tutta sicurezza

Garanzia cliente eBay
Se non ricevi l'oggetto che hai ordinato, riceverai il rimborso. Scopri di piùGaranzia cliente eBay - viene aperta una nuova finestra o scheda
Il venditore si assume la piena responsabilità della messa in vendita dell'oggetto.
Numero oggetto eBay:257062776751
Ultimo aggiornamento: 12 nov 2025 19:37:30 CETVedi tutte le revisioniVedi tutte le revisioni

Specifiche dell'oggetto

Condizione
Buone condizioni: Libro che è già stato letto ma è in buone condizioni. Mostra piccolissimi danni ...
Country of Origin
United States
ISBN
9780688088149

Informazioni su questo prodotto

Product Identifiers

Publisher
HarperCollins
ISBN-10
0688088147
ISBN-13
9780688088149
eBay Product ID (ePID)
867438

Product Key Features

Book Title
Cooking under Pressure
Number of Pages
272 Pages
Language
English
Publication Year
1989
Topic
Methods / Microwave, Holiday, Courses & Dishes / Pies
Genre
Cooking
Author
Lorna J. Sass
Format
Hardcover

Dimensions

Item Height
0.9 in
Item Weight
0.7 Oz
Item Length
9.2 in
Item Width
6.1 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
LCCN
89-031707
Dewey Edition
22
Reviews
"Sass makes it clear that good food can not only be delicious, but instantaneous and healthful for eaters as well as the planet... Anyone who doesn't own a pressure cooker will want one right away." -- Marion Nestle, professor of Nutrition, Food Studies, and Public Health at New York University and author of What to Eat "In her classic book, Lorna Sass dazzles us with her time- and energy-saving techniques and fabulous recipes, from soup to risotto, brisket to cheesecake. Bravo!" -- Peter Berley, author of Fresh Food Fast A SeriousEats.com best cookbook of 2010 -- SeriousEats.com, In her classic book, Lorna Sass dazzles us with her time- and energy-saving techniques and fabulous recipes, from soup to risotto, brisket to cheesecake. Bravo!
Dewey Decimal
641.5/87
Synopsis
The 20th Anniversary Edition of the classic cookbook from the leading authority on speed-cooking, Cooking Under Pressure by Lorna Sass offers a mouthwatering array of extraordinary dishes that can be prepared in minutes--from classic ossobucco to chocolate cheesecake--using a pressure cooker. A James Beard Award-winning cookbook author and food writer who has written for the Washington Post, New York Times, Food & Wine, Woman's Day and other publications, Lorna Sass shows you how to turn out meals in one-third the time of conventional methods without sacrificing moisture, flavor, aroma, or nutritional content. Newly updated and revised for contemporary tastes and more efficient machines, Cooking Under Pressure is the cookbook that inspired a whole generation of home cooks to dust off their pressure cookers., The 20thAnniversary Edition of the classic cookbook from the leading authority on speed-cooking,Cooking Under Pressure by Lorna Sass offers a mouthwatering array of extraordinary dishes that can be prepared in minutes--from classic ossobucco to chocolate cheesecake--using a pressure cooker. A James Beard Award-winning cookbook author and food writer who has written for the Washington Post, New York Times, Food & Wine, Woman's Day and other publications, Lorna Sass shows you how to turn out meals in one-third the time of conventional methods without sacrificing moisture, flavor, aroma, or nutritional content. Newly updated and revised for contemporary tastes and more efficient machines, Cooking Under Pressure is the cookbook that inspired a whole generation of home cooks to dust off their pressure cookers.

Descrizione dell'oggetto fatta dal venditore

Informazioni su questo venditore

The Books of Your Dream

100% di Feedback positivi7,9 mila oggetti venduti

Su eBay da feb 2004
In genere risponde entro 24 ore
Registrato come venditore privatoPertanto non si applicano i diritti dei consumatori derivanti dalla normativa europea. La Garanzia cliente eBay è comunque applicabile alla maggior parte degli acquisti. Scopri di piùScopri di più
Welcome. I sell Nonfiction Books, Fiction Books, Children's Books, Textbooks, Education, VHS, Music, and Other. Please add me to your list of favorite sellers. Come back soon.

Valutazione dettagliata del venditore

Media degli ultimi 12 mesi
Descrizione
5.0
Spese spedizione
5.0
Tempi di spedizione
5.0
Comunicazione
5.0

Feedback sul venditore (5.603)

Tutti i punteggiselected
Positivo
Neutro
Negativo