Classic Recipes of ROME Traditional Food and Cooking in 25 Authentic Dishes *NEW

Awardlink
(1236)
Venditore privatoRegistrato come venditore privato
Non si applicano i diritti dei consumatori derivanti dalla normativa europea. La Garanzia cliente eBay è comunque applicabile alla maggior parte degli acquisti. Ulteriori informazioni
US $10,40
CircaEUR 8,93
Condizione:
Nuovo
2 disponibili
Spedizione:
Spedizione gratis - consegna entro Natale
Ricevilo tra il ven 12 dic e il gio 18 dic a 94104.
Oggetto che si trova a: Henderson, Nevada, Stati Uniti
Restituzioni:
Restituzioni non accettate.
Pagamenti:
    Diners Club

Fai shopping in tutta sicurezza

Garanzia cliente eBay
Se non ricevi l'oggetto che hai ordinato, riceverai il rimborso. Scopri di piùGaranzia cliente eBay - viene aperta una nuova finestra o scheda
Il venditore si assume la piena responsabilità della messa in vendita dell'oggetto.
Numero oggetto eBay:187820742551

Specifiche dell'oggetto

Condizione
Nuovo: Libro nuovo, intatto e non letto, in perfette condizioni, senza pagine mancanti o ...
ISBN
9780754832126

Informazioni su questo prodotto

Product Identifiers

Publisher
Anness Publishing
ISBN-10
0754832120
ISBN-13
9780754832126
eBay Product ID (ePID)
219186684

Product Key Features

Book Title
Classic Recipes of Rome : Traditional Food and Cooking in 25 Authentic Dishes
Number of Pages
64 Pages
Language
English
Topic
Regional & Ethnic / European, Europe / Italy, Regional & Ethnic / Italian
Publication Year
2016
Illustrator
Yes
Genre
Travel, Cooking
Author
Valentina Harris
Format
Trade Paperback

Dimensions

Item Height
0.6 in
Item Weight
8.5 Oz
Item Length
6.6 in
Item Width
6.7 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
Dewey Edition
23
Photographed by
Brigdale, Martin
Dewey Decimal
641.5945632
Synopsis
A gift-sized guide to the world-famous cuisine of Rome and Lazio region, all delectably photographed., There is no other city quite like Rome. Once capital of an empire, this vibrant metropolis is steeped in awe-inspiring architectural, cultural and culinary history. It sits in Lazio, a region awash with charm and natural beauty. With the emphasis on fresh ingredients and local specialities this delightful little book captures the essence of Roman cooking with a vibrant collection of classic recipes. Featured here are traditional dishes such as Pasta Carbonara; Vegetable Soup with Semolina; Roman Roast Lamb; Baked Eggs with Tomatoes; and the irresistible rum and chocolate cake, Civitavecchia. With beautiful photography, step-by-step recipe instructions, and cook's tips, this recipe book is a delightful introduction to the food and cooking of Rome and will please anyone interested in producing mouthwatering meals to impress friends and family alike.
LC Classification Number
TX723

Descrizione dell'oggetto fatta dal venditore

Informazioni su questo venditore

Awardlink

98,3% di Feedback positivi4,0 mila oggetti venduti

Su eBay da mag 2004
Registrato come venditore privatoPertanto non si applicano i diritti dei consumatori derivanti dalla normativa europea. La Garanzia cliente eBay è comunque applicabile alla maggior parte degli acquisti. Scopri di piùScopri di più

Valutazione dettagliata del venditore

Media degli ultimi 12 mesi
Descrizione
4.8
Spese spedizione
4.9
Tempi di spedizione
4.8
Comunicazione
4.6

Feedback sul venditore (1.179)

Tutti i punteggiselected
Positivo
Neutro
Negativo